افزايش سهم زبان فارسی در فضای مجازی
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران ، مهندس جهانگرد در آیین بهره برداری از طرح خدمات و توسعه شبکه پهن باند استان قم ضمن بیان این مطلب اظهار داشت که با استفاده از ظرفیت های موجود باید راهبردهایی برای توسعه محتوای ایرانی اسلامی در فضای مجازی پیش بینی شود که دانش شیعی و اطلاعات موجود در قم می تواند سهم مناسبی در این بخش داشته باشد.
معاون وزیر ارتباطات با بیان این مطلب که سه محور امنیت ، اقتصاد و فرهنگ از جمله محورهای اصلی در هر برنامه توسعه ای در دنیا مطرح می شود گفت که طی دو دهه اخیر ، موارد زیست محیطی ، نیروی انسانی و کاربرد فناوری نیز به این محورها افزود شده است. وی افزود خدمات ، صنعت و کشاورزی سه قطب کلان اقتصادی محسوب می شوند که حوزه خدمات تنها حوزه ای است که با اصلاح نظام خدمات ، استفاده از کاربردهای فناوری و ایجاد کسب و کارهای نو درآن ، می توان شاهد افزایش بهره وری و اشتغال در سطح جامعه باشیم.
نصراله جهانگرد زیرساخت های ارتباطی را عامل توسعه زیرساخت های فرهنگی دانست و گفت در همین راستا شبكه ملی اطلاعات با در نظر گرفتن قانون برنامه پنجم توسعه و مصوبه شوراي عالی فضای مجازی طراحی و در حال اجرا است. وی خاطرنشان کرد این شبکه از چند لایه تشکیل شده که سه لايه مربوط به شبكه زيرساخت و دو لايه متعلق به دیتا و سرويسها است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در همین راستا تاکید کرد که برنامه دولت الكترونيكي و انواع سرويس هاي مختلف كه مردم به صورت مسقيم با آنها در ارتباط خواهند بود در لايه سرويس پياده سازي مي شود. وي در ادامه اعلام داشت انواع خدمات در شهر قم و اطلاعات و محتواهای فرهنگی تولید شده در این شهر از طریق لایه سرویس به متقاضیان عرضه خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات افزود با بررسي های صورت گرفته ، حدود يك هزار و 400 خدمت قابل ارائه احصاء شده که در 14 خوشه همگن دسته بندی و دستگاهاي متولي و خوشههاي آن مشخص شده است.
منبع : سازمان فناوری اطلاعات ایران
با آرزوی موفقیت ، مدیریت ایران نیک